Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Dat er steeds meer alternatieve aanbieders en platforms komen voor zakelijke financieringen is geen nieuws op zich, maar wij willen jullie graag iets vertellen over een relatief nieuwe partij, Mogelijk Vastgoedfinancieringen (http://www.mogelijk.nl).

Mogelijk brengt als platform zakelijke hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders. Mogelijk laat de vraag naar zakelijke hypotheken en de aanwezige liquiditeit in de markt samenkomen.

In de praktijk gaat het als volgt: Na een quick scan op het object volgt bij positieve grondhouding een vervolgtraject waarbij diverse zaken, zoals cijfers (IB/Zakelijk) en waardebepaling, worden aangeleverd. Tegelijkertijd wordt een kennismakingsafspraak gepland. Aangeleverde zaken worden besproken en als het gesprek verder een positieve indruk oplevert kan meteen de aanbieding getekend worden. De aanvraag gaat dan op de website en investeerders kunnen de financiering in optie nemen.

Mijn persoonlijke ervaring bij meerdere casussen is dat de gehele doorlooptijd van quick-scan tot notaris binnen een tijdsbestek van 3 tot 4 weken gerealiseerd is. Een gangbare LTV is 60% bij een rente van 6 – 6,5%. Aflossing is “slechts” noodzakelijk tot 50% van de waarde, waardoor maandlasten relatief laag zijn.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een snelle en succesvolle introductie bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen door VDH Corporate Finance!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *