Over VDH

IMG_0050 


VDH Corporate Finance is een onafhankelijk Corporate Finance & Consultancy kantoor. VDH is opgericht in januari 2015 door Lex van der Hoek. Zijn CV kunt u vinden door te klikken op het bovenstaande LinkedIn profiel (IN- knop rechtsboven op deze pagina).

Bij VDH Corporate Finance wordt de intake te allen tijde door Lex van der Hoek uitgevoerd. Ook de eindverantwoordelijkheid ligt bij hem. In overleg met de ondernemer worden afspraken gemaakt over de mogelijke inzet van andere consultants met specialisaties op deelgebieden (zie activiteiten). Lex kent vanuit zijn omvangrijke netwerk in Zuid-Holland Zuid (en met name de Drechtsteden, Rotterdam e.o. en de Zuid-Hollandse Eilanden) een groot aantal partijen en personen, welke actief zijn in de Zakelijke Dienstverlening. Hij schakelt hier snel mee en voorziet daarmee zijn klanten van de best mogelijke dienstverlening.

Sleutelwoorden: PERSOONLIJK – DISCREET – PRAGMATISCH – SNELHEID


Lex zegt hier zelf het volgende over:

“Ik zie dat ondernemers vaak worstelen met de vele goedbedoelde externe adviezen. Er ontbreekt in het bedrijf vaak een onafhankelijke, maar betrokken sparringpartner. In de rol van no-nonsense sparringpartner, die zeer snel tot de kern van de zaak kan doordringen, kan ik van toegevoegde waarde zijn voor veel MKB-ondernemers!”